Heeft u een vraag?

Stel deze in het onderstaande formulier, en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Contactgegevens

06-40583860

06-11825770

Ik heb een armbandje op maat laten maken bij Zij&Zij. Het betekent persoonlijk veel voor mij en het resultaat is nog mooier dan ik me had voorgesteld. Super blij mee! Daarnaast ook leuk contact met Alette en Nienke. Ze doen hun werk met zoveel enthousiasme en denken fijn mee!
Esther Vlot
Esther Vlot
2022-07-23
Samen met mijn dochter een workshop gevolgd bij Zij & Zij. Wat was dit een geslaagde workshop! We maakte samen met nog een aantal andere vrouwen een setje aanschuifringen. De begeleiding was fijn tijdens de workshop, dat hadden we namelijk wel nodig. Ook was de workshop goed voorzien van een hapje en een drankje. Al met al, een geslaagde workshop gehad!
petra bos
petra bos
2022-07-20
Prachtig vintage hanger en ring gekocht. Prachtig en met veel zorg ingepakt, aardige en attente dames! Zilver poetsen kunnen ze ook heel goed 🙂
Marcella van Amerongen
Marcella van Amerongen
2022-07-19
Prachtige, hippe sieraden!!
Jeanine Cromwijk
Jeanine Cromwijk
2022-07-19
Twee fantastische meiden die vakkundig hun werk doen en dit stralen ze ook uit door hun enthousiasme en hun creativiteit. Onlangs een gave workshop bij hun gevolgd in hun mooie atelier. Met een high tea tot in puntjes verzorgd. En als resultaat naar huis met een eigen gemaakt sieraad wauw een echte aanrader.
Carola mulder
Carola mulder
2022-07-19
Fantastische workshop gehad waar ik met een mooi resultaat naar huis ben gegaan! Super gezellig en goed verzorgd. Echt een aanrader voor elke gelegenheid!
Marije van den Brink
Marije van den Brink
2022-07-19
Vakkundige creatievelingen met oog voor detail.
harold kampert
harold kampert
2022-07-19
Twee leuke meiden die prachtige sieraden voor een goede prijs creëren, ook op aanvraag leveren ze erg goed werk af! Het atelier is heel mooi en gezellig ingericht en daarom ook voor workshops die zij geven een super fijne plek om nieuwe dingen te leren. Zeker een aanrader voor een uniek sierraad of een leerzame en gezellige dag uit.
Tessa de Groot
Tessa de Groot
2022-07-19