Workshop ring vrije vorm

Tijdsduur: 4 uur

Tijdens de workshop ring vrije vorm is heel veel mogelijk. Je maakt de ring helemaal zoals jij wilt. Daarbij heb je de keuze uit verschillende soorten zilver, van plaat tot prachtig draad. Door middel van verschillende technieken komt er een uniek sieraad tot stand.

Iedereen zal de workshop verlaten met een naar eigen smaak gemaakte ring. Natuurlijk zijn wij er om je te helpen bij elke stap in het proces.
Ga jij voor een stoere grove ring met gehamerde afwerking, of ga jij voor een speels sieraad dat alleen uit draad gevormd is?
1 ding is zeker, dit sieraad zal uniek en een echte eye-catcher zijn. 

Mocht je dit sieraad graag compleet willen maken met een edelsteen? Dan kun je er 1 bij ons bestellen voor €15 p.p. extra. 
Gaat het om een specifiek exemplaar geef dit dan even van tevoren aan. Zo kunnen wij hiermee rekening houden met bestellen.

In deze workshop leer je werken met verschillende gereedschappen. Denk aan tangen, branders, vijlen, ponsen, zagen, hamers en polijstschijven.

Hoe ziet een workshop sieraden maken er bij ons uit?​

In de workshop staat creativiteit centraal. Ben je totaal niet creatief? Wees niet bang, er zijn genoeg voorbeelden aanwezig. Daarnaast zijn wij er natuurlijk om je te helpen. Samen zorgen we ervoor dat het een super gezellige middag gaat worden, en iedereen naar huis gaat met een uniek sieraad.

Omdat duurzaamheid voor ons belangrijk is, werken we veelal met zilver. Dit zodat er een sieraad wordt gemaakt dat lang mee zal gaan en met trots gedragen kan worden. 

De workshops starten vanaf een aantal van drie personen. De groepsgrootte loopt op tot en met tien personen. De workshops worden op een vaste locatie in Barneveld aangeboden. Wil je de workshop op een andere locatie? Dat kan. Wij zorgen dan dat alle materialen aanwezig zijn. Wel komt er een kilometervergoeding bovenop de prijs van de workshop.

Wil jij ook een Zij&Zij Smeden ervaring of heb je een vraag over een workshop? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier of bel ons.