Workshop gepersonaliseerde hanger

Tijdsduur: 3 uur

Tijdens de workshop gepersonaliseerde hanger, maak je een unieke hanger met tekst en structuur. 
Je kunt hierbij denken aan je eigen letter, of een van de letters van een dierbare. Er zijn diverse stempels die gebruikt kunnen worden om een patroon mee te maken. 
Daarnaast kun je er natuurlijk voor kiezen om structuur aan te brengen met een hamer.
Daarna werk je de hanger af met een polijstmachine en zoek je een bijpassende ketting uit. 

Qua materiaal kan er gekozen worden uit zilver of messing. 
Draag je vooral goud? Dan kun je messing daar mooi mee combineren. Kijk eens bij het kopje sieraden onderhouden voor meer informatie en onderhoud van messing.

In deze workshop leer je werken met verschillende gereedschappen. Denk aan tangen, branders, vijlen, ponsen, zagen en de polijstmachine.

Maak deze workshop extra bijzonder en combineer hem met een van onze arrangementen.
Kletsen jullie eerst nog even bij onder het genot van een high tea of een lunch om vervolgens aan de slag te gaan? Kijk eens bij onze arrangementen voor meer informatie.

 

Hoe ziet een workshop er bij ons uit?

In de workshops staat creativiteit centraal. Ben je totaal niet creatief? Wees niet bang, er zijn genoeg voorbeelden aanwezig. Daarnaast zijn wij er natuurlijk om je te helpen. Samen zorgen we ervoor dat het een super gezellige middag gaat worden, en iedereen naar huis gaat met een uniek sieraad.

Omdat duurzaamheid voor ons belangrijk is, werken we veelal met zilver. Dit zodat er een sieraad wordt gemaakt dat lang mee zal gaan en met trots gedragen kan worden. 

De workshops starten vanaf een aantal van drie personen. De groepsgrootte loopt op tot en met tien personen. De workshops worden op een vaste locatie in Barneveld aangeboden. Wil je de workshop op een andere locatie? Dat kan. Wij zorgen dan dat alle materialen aanwezig zijn. Wel komt er een kilometervergoeding bovenop de prijs van de workshop.

Wil jij ook een Zij&Zij Smeden ervaring of heb je een vraag over een workshop? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier of bel ons.