Ben jij op zoek naar een creatieve activiteit voor met een groep vriendinnen, of ben je bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest of babyshower? Wij bieden deze aan voor 2 tot 10 personen, mocht je met een grotere groep willen komen laat dit dan vooral weten. We kunnen dan samen kijken hoe we een workshop aan kunnen passen naar jullie wens.

Wij bieden een zestal workshops aan, bij elke workshop wordt een ander soort sieraad gemaakt. Uiteraard kun jij hier jouw eigen creatieve draai aan geven. Zodat je deze met trots zult dragen. Zit er een workshop voor jou tussen? Meld je dan aan via ons contactformulier of stuur een whatsapp berichtje via de knop op onze website.

Tijdens de workshop is standaard koffie, thee en verse limonade aanwezig. En natuurlijk Wil je het nog gezelliger maken? Dan kun je één van onze arrangementen erbij boeken.

Arrangementen bij de workshops: 
Het is mogelijk om bij je workshop een arrangement te boeken. Dit vind na of tijdens de workshop plaats. Zo maken we er samen een gezellig moment van, uiteraard helemaal in Zij&Zij Stijl!

Prijzen:
Hight tea (zoet en hartig) – €20,00,- p.p. (vanaf 4 personen)
High wine – €30,- p.p.
Zelfgebakken lekkers bij de koffie/thee – €6,- p.p.
Lunch, bestaand uit heerlijke belegde broodjes en een huisgemaakt soep. – €15,- p.p

Zit jij aan iets anders te denken, iets in stijl voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of babyshower?
Wij vinden het ook erg leuk om een passend arrangement samen te stellen.

v.a. 76,50,- p.p.

Aanschuifringen zijn helemaal hip deze tijd! In deze workshop maak jij een set van maximaal 2 ringen, helemaal in jouw eigen stijl.

Meer lezen

v.a. 92,50,- p.p.

Je gaat aan de slag om een leuke set van oorbellen en een hangertje te maken. Er is keuze uit verschillende materialen zoals messing en zilver.

Meer lezen

v.a. 76,50,- p.p.

Ben jij, net zoals wij, ook zo gek van edelstenen? Bij deze workshop kies je zelf een steen, en ga je deze verwerken in een ring.

Meer lezen

v.a. 66,50,- p.p.

Een bedeltje met je trouwdatum, of misschien de letters van je kinderen. Super persoonlijk en uniek. Dit is inclusief ketting.

Meer lezen

v.a.66,50,- p.p.

Als je van edelstenen houdt dan is dit echt iets voor jou. Je kiest zelf een steen uit, en deze ga je verwerken in een uniek hangertje. Dit is exclusief ketting.

Meer lezen

v.a. 92,50- p.p.

Laat je creativiteit de vrije loop, en maak je eigen zilveren ring. Natuurlijk zijn wij er om je hierbij een handje te helpen.

Meer lezen

v.a.34,50,- p.p.

Van vintage lepeltjes maak jij een unieke ring. Keuze uit diverse soorten en maten! Heb jij zelf een bijzonder lepeltje, neem hem mee en dan bekijken we de mogelijkheden.

Meer lezen

Previous slide
Next slide