MINIMALISTISCHE SET

Tijdsduur: 4 uur

Tijdens deze workshop heb je de keuze om een set oorbellen of een hanger te maken. Allebei worden ze uit zilverdraad gesmeed. Met een hamer of ander gereedschap maak je een mooi structuur in je sieraad. Zo krijgt het een unieke uitstraling!

In deze workshop leer je werken met verschillende gereedschappen. Denk aan tangen, branders, vijlen, zagen, hamers en polijstschijven.

Hoe ziet een workshop er bij ons uit?

In de workshops staat creativiteit centraal. Ben je totaal niet creatief? Wees niet bang, er zijn genoeg voorbeelden aanwezig. Daarnaast zijn wij er natuurlijk om je te helpen. Samen zorgen we ervoor dat het een super gezellige middag gaat worden, en iedereen naar huis gaat met een uniek sieraad.

Omdat duurzaamheid voor ons belangrijk is, werken we veelal met zilver. Dit zodat er een sieraad wordt gemaakt dat lang mee zal gaan en met trots gedragen kan worden. 

De workshops starten vanaf een aantal van drie personen. De groepsgrootte loopt op tot en met tien personen. De workshops worden op een vaste locatie in Barneveld aangeboden. Wil je de workshop op een andere locatie? Dat kan. Wij zorgen dan dat alle materialen aanwezig zijn. Wel komt er een kilometervergoeding bovenop de prijs van de workshop.

Wil jij ook een Zij&Zij Smeden ervaring of heb je een vraag over een workshop? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier of bel ons.