Wij zijn Nienke en Alette, het brein achter Zij&Zij Smeden en Zij&Zij Sieraden. In 2019 ontmoetten wij elkaar bij een cursus edelsmeden. We leerden elkaar beter kennen en ontdekten dat we dezelfde style hebben. Daarnaast delen we een gezamenlijke ambitie: onze passie voor sieraden met meer mensen delen. En zo ontstond Zij&Zij.

Wij vinden het geweldig om onze creativiteit met andere vrouwen te delen in de vorm van een workshop. Onze workshops zijn zo ingedeeld dat iedereen haar creativiteit de vrije loop kan laten gaan. En het leuke is: bij (bijna) elke workshop krijg je je sieraad gelijk mee naar huis.

Zelf zijn wij ook graag in onze smederij te vinden. Vandaar dat wij een eigen sieradencollectie hebben, sieraden op maat maken en sieraden vermaken. Bij ons is geen idee te gek! Daarom denken wij graag met je mee in wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij vinden het prachtig om voor jou een duurzaam sieraad te maken waar je lang plezier aan beleefd.

Heb je vragen over onze workshops of producten? Stuur gerust een berichtje of bel ons. Wij voorzien je zo snel mogelijk van een antwoord. Wie weet tot snel!

Vorige slide
Volgende slide