Omdat wij zelf enorm veel plezier beleven aan het smeden, hebben wij een zelfgemaakte collectie sieraden. Wij houden van bijzondere sieraden en dat zie je terug in ons assortiment. Bij ons doet elk detail ertoe. Wat onze sieraden typeert is dat ze echt uniek zijn, niemand anders loopt met hetzelfde sieraad rond. Elk sieraad heeft zijn eigen verhaal en dat maakt het dragen van de sieraden zo speciaal. Daarnaast is duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Wij willen voor jou een persoonlijk sieraad maken, die op een goede manier geproduceerd is.

Naast dat we een assortiment hebben met eigengemaakte sieraden, bieden wij ook de mogelijkheid om je sieraad op maat te laten maken. 

 

SIERADEN OP MAAT

Heb je altijd al een zelf ontworpen sieraad willen dragen of heb je een voorbeeld van een sieraad dat jij graag zou willen hebben? Wij bieden de optie om een sieraad op maat te maken. Voordat we hieraan beginnen is het de bedoeling dat we eerst een afspraak maken om jouw idee in kaart te brengen. Mocht je al een heel uitgewerkt idee of een voorbeeld hebben, dan is het ook mogelijk om het naar ons op te sturen. Naar aanleiding van onze ontmoeting of ons contact werken wij een tekening uit. Zo komen we samen tot een ideaal ontwerp. Op basis hiervan berekenen wij de prijs van het sieraad. Dit alles sturen wij zo snel mogelijk naar je toe. Als je met de prijs akkoord gaat, gaan wij met veel plezier voor je aan de slag.

Wil je weten of jouw idee gepraktiseerd kan worden? Neem dan contact met ons op.