SIERADEN

Omdat wij zelf enorm veel plezier beleven aan het smeden, hebben wij een zelfgemaakte collectie sieraden. Wij houden van bijzondere sieraden en dat zie je terug in ons assortiment. Bij ons doet elk detail ertoe. Wat onze sieraden typeert is dat ze echt uniek zijn, niemand anders loopt met hetzelfde sieraad rond. Elk sieraad heeft zijn eigen verhaal en dat maakt het dragen van de sieraden zo speciaal.  Op onze Instagram pagina posten wij deze regelmatig, en nemen we je mee in het maakproces.

Daarnaast is duurzaamheid is voor ons erg belangrijk, en werken we ook graag met vintage sieraden. Wellicht heb je thuis een dierbaar sieraad liggen wat je niet draagt? Deze kunnen we vermaken, zodat deze ook bij jou past. En herinneringen dicht bij je blijven.

Handig om te weten is ook hoe een sieraad te onderhouden, hier kun je daar meer informatie over vinden.

 

SIERADEN OP MAAT

Heb je altijd al een zelf ontworpen sieraad willen dragen of heb je een voorbeeld van een sieraad dat jij graag zou willen hebben? Wij bieden de optie om een sieraad op maat te maken. Voordat we hieraan beginnen is het de bedoeling dat we eerst een afspraak maken om jouw idee in kaart te brengen. Mocht je al een heel uitgewerkt idee of een voorbeeld hebben, dan is het ook mogelijk om het naar ons op te sturen. Naar aanleiding van onze ontmoeting of ons contact werken wij een tekening uit. Zo komen we samen tot een ideaal ontwerp. Op basis hiervan berekenen wij de prijs van het sieraad. Dit alles sturen wij zo snel mogelijk naar je toe. Als je met de prijs akkoord gaat, gaan wij met veel plezier voor je aan de slag.

Wil je weten of jouw idee gepraktiseerd kan worden? Neem dan contact met ons op.