HANGER MET EDELSTEEN

Tijdsduur: 3 uur

Tijdens deze workshop zoek je eerst een unieke edelsteen, hierbij is er keuze uit diverse soorten en maten.
Daarna zal je met onze hulp jouw eigen ontwerp gaan uitwerken, er kan hierbij gebruik gemaakt worden van verschillende soorten zilver draad. 

Draag je zelf meer goud? Dan is het mogelijk om accenten van messing aan te brengen zodat deze hanger mooi te combineren is met je anderen sieraden. Uiteindelijk s
oldeer je zelf een naar eigen smaak gesmede hanger aan het zetbakje. Daarna werk je de hanger af met schuurpapier en de polijstmachine. Als laatst zet je de unieke edelsteen in het zetkastje.

In deze workshop leer je werken met verschillende gereedschappen. Denk aan tangen, branders, vijlen, zagen en polijstschijven.

Hoe ziet een workshop er bij ons uit?

In de workshops staat creativiteit centraal. Ben je totaal niet creatief? Wees niet bang, er zijn genoeg voorbeelden aanwezig. Daarnaast zijn wij er natuurlijk om je te helpen. Samen zorgen we ervoor dat het een super gezellige middag gaat worden, en iedereen naar huis gaat met een uniek sieraad.

Omdat duurzaamheid voor ons belangrijk is, werken we veelal met zilver. Dit zodat er een sieraad wordt gemaakt dat lang mee zal gaan en met trots gedragen kan worden. 

De workshops starten vanaf een aantal van drie personen. De groepsgrootte loopt op tot en met tien personen. De workshops worden op een vaste locatie in Barneveld aangeboden. Wil je de workshop op een andere locatie? Dat kan. Wij zorgen dan dat alle materialen aanwezig zijn. Wel komt er een kilometervergoeding bovenop de prijs van de workshop.

Wil jij ook een Zij&Zij Smeden ervaring of heb je een vraag over een workshop? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier of bel ons.