Workshop minimalistische set

Tijdsduur: 4 uur

Tijdens de workshop minimalistische set heb je de keuze om een set oorbellen en een bijpassende hanger te maken. Hierbij heb je de keuze uit zilver of messing, of maak hiervan een combinatie.

Met een hamer of ander gereedschap maak je een mooi structuur in je sieraad.
Er is keuze uit diverse soorten plaat en draad, zo krijgt elk sieraad een unieke uitstraling! 

Wil je je set compleet maken met halsketting dan ben je hiervoor  ook bij ons aan het goede adres. Wij hebben keuze uit diverse lengtes en soorten schakels, ga je voor zilver of  verguld goud? Deze zit niet bij de workshop inbegrepen maar koop je bij vanaf 20 euro.

In deze workshop leer je werken met verschillende gereedschappen. Denk aan tangen, branders, vijlen, zagen, hamers en polijstschijven.

Maak deze workshop extra bijzonder en combineer hem met een van onze arrangementen.
Kletsen jullie eerst nog even bij onder het genot van een high tea of een lunch om vervolgens aan de slag te gaan? Kijk eens bij onze arrangementen voor meer informatie

Hoe ziet een workshop sieraden maken er bij ons uit?

In de workshop staat creativiteit centraal. Ben je totaal niet creatief? Wees niet bang, er zijn genoeg voorbeelden aanwezig. Daarnaast zijn wij er natuurlijk om je te helpen. Samen zorgen we ervoor dat het een super gezellige middag gaat worden, en iedereen naar huis gaat met een uniek sieraad.

Omdat duurzaamheid voor ons belangrijk is, werken we veelal met zilver. Dit zodat er een sieraad wordt gemaakt dat lang mee zal gaan en met trots gedragen kan worden. 

De workshops starten vanaf een aantal van drie personen. De groepsgrootte loopt op tot en met tien personen. De workshops worden op een vaste locatie in Barneveld aangeboden. Wil je de workshop op een andere locatie? Dat kan. Wij zorgen dan dat alle materialen aanwezig zijn. Wel komt er een kilometervergoeding bovenop de prijs van de workshop.

Wil jij ook een Zij&Zij Smeden ervaring of heb je een vraag over een workshop? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier of bel ons.